TÜm online oyunlar için yardım..
Linkleri Yada Resimleri Görmek Icin Lütfen Üye Olunuz.

punisher.forum.st yönetim
Linkleri Yada Resimleri Görmek Icin Lütfen Üye Olunuz.

punisher.forum.st yönetim
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜm online oyunlar için yardım.. Hoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Kontrol Paneli
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? ConfigureProfiliniz
Bilgiler
Seçenekler
İmza
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Kwalletmanager Sosyal
Arkadaş ve Tanınmamış
Üye listesi
Grup
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Newmsg Özel Mesaj
Gelen Kutusu
ÖM Gönder
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Kthememgr
Gözlenmiş Konular
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» fifa online 2
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 6:58 pm tarafından suvari53

» SANALİKA KLONE WARS ( DİZİ ) 6. BÖLÜM
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimeÇarş. Kas. 25, 2009 4:38 pm tarafından ___Rey_Can___

» Yaşımı değiştirmem lazım, nasıl yapabilirim?
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimeSalı Kas. 24, 2009 7:55 pm tarafından ___Rey_Can___

» Ben Geldimmmmmmmmmmm
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 8:23 pm tarafından Misafir

» Herkeze Bye
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 6:46 pm tarafından Misafir

» Akon Feat Eminem - Smack That
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 6:26 pm tarafından Misafir

» Gokberkkesan Hoşgeldiiin..
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 6:14 pm tarafından Misafir

» Yeni Ifadeler
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 6:07 pm tarafından Misafir

» Mahsur Kalan 18 Kişiye Ulaşildi :)
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 6:05 pm tarafından Misafir

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Kimler hatta?
Toplam 4 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 4 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 44 kişi Salı Kas. 12, 2024 7:57 pm tarihinde online oldu.
Anahtar-kelime
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
PuNiSH€r_35
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Vote_lcapSanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? I_voting_barSanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Vote_rcap 
$eRR_mysteriO
Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Vote_lcapSanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? I_voting_barSanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Vote_rcap 
___Rey_Can___
Lucky_Star
$tarNova
suvari53
Anket
Ortaklar
bedava forum

Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim?

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Empty
MesajKonu: Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim?   Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim? Icon_minitimePaz Kas. 15, 2009 9:50 pm

Iste Cevap:

Sanil ile Sanalika içerisinde alışveriş yapmak çok kolaydır. Bildiğiniz gibi Sanalika sanal bir sosyal ortam olarak, gerçek hayatımızdaki aktiviteler ile birebir örtüşmektedir.
Örneğin, Sanalika'da saçınızı yaptırmak veya boyatmak için, aynen gerçek hayatta olduğu gibi kuaför'e gidebilirsiniz. Kuaför'de sizin için hazır bekleyen karakterin üzerine tıklayarak, saç ve saç renkleri katalogunu açabilirsiniz. Bu katalogda her saçın ve saç renklerinin kaç Sanil olduğu bilgisi de verilmektedir. İstediğiniz saçı üzerinizde denedikten sonra "Satın Al" butonuna basarak, yeterli Saniliniz varsa o saçı satın almış olursunuz.

Sanil ile nasıl alışveriş yapabilirim?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yaşımı değiştirmem lazım, nasıl yapabilirim?
» Üyeliğimi silmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
» Hesabıma nasıl sanil yükleyebilirim?
» Sanalika'da nasıl para (sanil) kazanılır?
» Sanil Nedir ?